Insider story van Jeannot Hegge

Jeannot is het afgelopen jaar gestart als trainee bij Deg. Hij volgt bij het Young Talent Program waarin hij wordt opgeleid tot specialist in de projectbeheersing. Na een Bootcamp vol kennis pompen stond voor hem een leuke uitdaging te wachten bij Van Oord. Hij deelt met ons zijn ervaring tijdens zijn stage periode bij Van Oord.

Hoe is het om bij Van Oord stage te lopen op de afdeling planning?

Na veel kennis te hebben opgedaan tijdens de bootcamp bij Deg werd het tijd om ervaring op te doen in de praktijk. Gelukkig deed de kans zich voor om te werken aan een risicomanagement opdracht bij Van Oord. In samenwerking met de Manager Planning en Risico management heb ik een risicoanalyse opgesteld voor de afdeling planning, risk en procesmanagement. Daarbij heb ik gekeken naar de randvoorwaarden en de succesfactoren voor het bewaken van het primaire proces van de afdeling. Ook was er extra aandacht voor het optimaliseren van de integrale projectbeheersing binnen Van Oord. Deze opdracht heeft geresulteerd in een bundel van aanbevelingen die het functioneren van de afdeling kunnen helpen verbeteren, in relatie tot de bedrijfsdoelstellingen. Naast dat ik veel mensen heb leren kennen heb ik veel geleerd van deze opdracht. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het opstellen van een risicoregister en het classificeren van risico’s, waarmee ik tijdens de bootcamp van Deg al eerder kennis mee heb gemaakt. Ik wil graag alle collega’s bij Van Oord bedanken, met daarbij Martin Edelman, de Manager Planning en Risicomanagement in het speciaal. Ik kijk terug op een leuke periode en ik ben klaar voor mijn volgende uitdaging bij de Vries & van de Wiel!’

Lijkt het jou leuk om je traineeship bij ons te volgen? Je kan ons altijd bellen of e-mailen als er nog vragen zijn. Geen vragen meer? Meld je dan aan via onderstaande knop, wij kijken uit naar jouw aanmelding!

Ja, ik word trainee!

 

2019-08-26T12:10:37+00:00 17 mei 2019|Projectmanagement, Traineeship|